SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Swish betalningsapp och läskpris
2017-04-30 13:46

Klubben skaffade ju Swish betalningsapp för RM. Styrelsen har beslutat att behålla denna möjlighet för betalning av varor som dräkter, skydd, bälten, dricka med mera i dojon. Transaktionskostnaden på 2 kronor/transaktion gör dock att klubbens marginal på försäljning äts upp eller blir negativ och i synnerhet gäller det försäljningen av läsk som idag sker till självkostnadspris.


Styrelsen beslutade att inte lägga på något på priset för dräkter, skydd eller andra träningstillbehör, utan låta läskförsäljningen stå för den ökade kostnaden. Detta innebär att läskpriset höjs till 10 kr vilket gör att läsk, chips och godis får samma pris.


Vi hoppas att ni har förståelse för den procentuellt ganska höga men i kronor begränsade prisökningen på läsk, och som vi tycker att det är viktigare att hålla nere priset på träningsgrejor än på socker.