SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
sifu Dan Docherty
2021-12-11 09:03

Klubben lärde känna sifu Dan Docherty när vi bestämde oss att utöka vår verksamhet med tai chi. Ett lyckat val. Efter några besök i Stockholm bestämde vi oss att bjuda honom hit och starta upp instruktörskurser på sommaren. Därefter har vi haft ett gott och långt samarbete. Vi hade 20 års jubileum sommaren 2018 och samarbetet har fortsatt.

 
Vi har nu nått av den sorgliga nyheten att han har lämnat denna jord i torsdags.  Våra tankar går till hans familj och hans närmaste.
 
Gå gärna in på nedanstående länk för att läsa mer och gärna dela dina minnen och texter om Dan!
En epok tog slut igår när vår lärare/sifu Dan Docherty hittades död i sitt hem i London. I augusti 2021 firade han 50 år inom martial arts, först inom Karate och sen inom Tai Chi Chuan. Som utövare, lärare och författare var han fantastisk. Han stod upp för vad han kände var rätt även när han själv blev lidande av det.
 
Få har betytt så mycket för utvecklingen och bevarandet av Tai Chi Chuan som han. Få har spelat "the long game" så länge och väl som han. Han lämnar ett stort tomrum men kommer alltid vara närvarande och ihågkommen. Well done - fine work neatly done!