Välkommen!
Välkommen till IF Skövde Karate Kais hemsida!

Välkommen att ge förslag på förbättringar m.m. på hemsidan!

Kolla även in vår grupp på facebook!

Vill du bli medlem i IF Skövde Karate Kai? Klicka här!
Samma länk kan användas för adressändring.

Notera att tai chin tar emot nya året runt. Karaten däremot har prova på tillfälle endast under februari och september. För knattenybörjare (8-12 år) gäller samma månader de gånger vi har intagning. Information om nybörjarstart läggs ut på hemsidan under januari och augusti. Se respektive flik för mer information.
Övergång till sommarträning!
2017-06-02 11:33
Osu!

Nu går vi över till sommarträning. Det innebär att dojon är öppen för de som vill träna, enskilt eller tillsammans, tisdagar och torsdagar kl 1800-1930. Vissa dagar kommer det inte att finnas någon med nyckel som kan öppna men det meddelas här. 29 juni är det Tai Chi läger så då är dojon upptagen.

Med fördel kan man ju komplettera sin rena karateträning med löpning i sommargrönskan eller cykelturer. Variation är ju kanske lättare att få till under sommarmånaderna än i den mörka gråa vintern.

Trevlig sommar och väl mötta under sommarträningarna eller i höst!
Swish betalningsapp och läskpris
2017-04-30 13:46

Klubben skaffade ju Swish betalningsapp för RM. Styrelsen har beslutat att behålla denna möjlighet för betalning av varor som dräkter, skydd, bälten, dricka med mera i dojon. Transaktionskostnaden på 2 kronor/transaktion gör dock att klubbens marginal på försäljning äts upp eller blir negativ och i synnerhet gäller det försäljningen av läsk som idag sker till självkostnadspris.


Styrelsen beslutade att inte lägga på något på priset för dräkter, skydd eller andra träningstillbehör, utan låta läskförsäljningen stå för den ökade kostnaden. Detta innebär att läskpriset höjs till 10 kr vilket gör att läsk, chips och godis får samma pris.


Vi hoppas att ni har förståelse för den procentuellt ganska höga men i kronor begränsade prisökningen på läsk, och som vi tycker att det är viktigare att hålla nere priset på träningsgrejor än på socker.

Errea sportkläder med tryck
2016-09-08 12:45
Osu!

Nu finns en länk med instruktioner i listan till vänster på förstasidan, för de som är intresserade av att köpa våra sportkläder med tryck för både Karate och Tai Chi.

Provstorlekar finns på klubben, men alla beställningar görs via ditt eget konto på Erreas hemsida!

MVH
Kläder med klubbtryck kyokushin/ tai chi
2016-08-21 09:01

Klubbstyrelsen har valt erreasport som leverantör av overaller mm. Klubbstyrelsen har även valt ut vissa produkter från deras sortiment som blir våra klubbkläder, alltså har våra märken. 


Fördelen är att varje medlem kan när som helst handla det han eller hon behöver och klubben behöver inte ha något på lager.


Gå in på www.erreasport.se , skapa nytt konto och välj Skövde Karate.

Fyll i dina uppgifter och därefter handla. 

Vi har provkläder hemma nu (2016-09-04).

Grattis till Alex och Alfons!
2016-02-03 13:03
På lördagen 30/1 -16 så hölls tävlingen Stora Höga Open i Stenungsund. Stort grattis till Alfons som tog 2a plats och Alex som tog 3e plats!

Fler bilder ifrån tävlingen finns att se i vårt Bildgalleri »

Bra jobbat, grabbar!

Osu!
Nyheter från våra grupper