#karatekai på instagram

Väder Skövde

Välkommen!
Välkommen till IF Skövde Karate Kais hemsida!

Välkommen att ge förslag på förbättringar m.m. på hemsidan!

Kolla även in vår grupp på facebook!

Vill du bli medlem i IF Skövde Karate Kai? Klicka här!
Samma länk kan användas för adressändring.

Notera att tai chin tar emot nya året runt. Karaten däremot har prova på tillfälle endast under februari och september. För knattenybörjare (8-12 år) gäller samma månader de gånger vi har intagning. Information om nybörjarstart läggs ut på hemsidan under januari och augusti. Se respektive flik för mer information.

Är du medlem eller förälder, gå med i klubbens mailinglista så att du kan få information om vad som händer. Skicka ett email till: ifskk+subscribe@googlegroups.com 
Klubben arrangerar riksmästerskap 2017
2017-03-11 19:23

(förnyad med anledning av nya uppgifter)


Klubben ska arrangera RM i kyokushin 22 april i år i Arena Skövde. Vi kommer ha fyra deltävlingar; semi-kontakt, fullkontakt och kata för seniorer samt kumite för kadetter (14-16 år). Detta innebär att vi behöver ha en hel del arbetskraft under själva tävlingen som funktionärer, bemanna en kiosk, införskaffa varor till kiosken, duka mattor före och duka av dem efteråt med mera.  För att detta ska fungera behöver vi medlemmar i föreningen dra vårt strå till stacken och hjälpa till. Du som vet att du har möjlighet får gärna höra av dig till Ola Palmquist (ola.palmquist@bredband.net) så att vi kan organisera arbetet i förväg.

  

Vi försöker också hitta sponsorer som kan stötta tävlingen ekonomiskt.

I dojon, på bardisken, finns den folder vi tagit fram till tänkbara sponsorer. Du som har idéer om sponsorer får gärna antingen ta kontakt med den tänkbara sponsorn själva med hjälp av sponsorfoldern, eller tipsa Ola Palmquist (ola.palmquist@bredband.net ) så kommer vi ta kontakten.

  

Med hopp om ett positivt gensvar

 

 

Med vänlig hälsning

 

  

Ola Palmquist

 

Ordf IF SKK.

Fortsatt planering inför RM den 20 mars
2017-03-11 08:21

Hej!

 

Vi hade ett bra möte den 6 mars och arbetet fortgår.


Vi behöver dock träffas regelbundet för att ro i hamn tävlingen och vi behöver mer folk som vill hjälpa till.  Visst kommer du också, ja du som får detta mejl.


Måndagen den 20 mars ses vi igen i dojon kl 1730 för ett nytt möte där vi stämmer av vad som är gjort och vad vi måste jobba med till nästa träff. 

Errea sportkläder med tryck
2016-09-08 12:45
Osu!

Nu finns en länk med instruktioner i listan till vänster på förstasidan, för de som är intresserade av att köpa våra sportkläder med tryck för både Karate och Tai Chi.

Provstorlekar finns på klubben, men alla beställningar görs via ditt eget konto på Erreas hemsida!

MVH
Kläder med klubbtryck kyokushin/ tai chi
2016-08-21 09:01

Klubbstyrelsen har valt erreasport som leverantör av overaller mm. Klubbstyrelsen har även valt ut vissa produkter från deras sortiment som blir våra klubbkläder, alltså har våra märken. 


Fördelen är att varje medlem kan när som helst handla det han eller hon behöver och klubben behöver inte ha något på lager.


Gå in på www.erreasport.se , skapa nytt konto och välj Skövde Karate.

Fyll i dina uppgifter och därefter handla. 

Vi har provkläder hemma nu (2016-09-04).

Grattis till Alex och Alfons!
2016-02-03 13:03
På lördagen 30/1 -16 så hölls tävlingen Stora Höga Open i Stenungsund. Stort grattis till Alfons som tog 2a plats och Alex som tog 3e plats!

Fler bilder ifrån tävlingen finns att se i vårt Bildgalleri »

Bra jobbat, grabbar!

Osu!
Nyheter från våra grupper