#karatekai på instagram

Väder Skövde

Välkommen!
Välkommen till IF Skövde Karate Kais hemsida!

Välkommen att ge förslag på förbättringar m.m. på hemsidan!

Kolla även in vår grupp på facebook!

Vill du bli medlem i IF Skövde Karate Kai? Klicka här!
Samma länk kan användas för adressändring.

Notera att tai chin tar emot nya året runt. Karaten däremot har prova på tillfälle endast under februari och september. För knattenybörjare (8-12 år) gäller samma månader de gånger vi har intagning. Information om nybörjarstart läggs ut på hemsidan under januari och augusti. Se respektive flik för mer information.

Är du medlem eller förälder, gå med i klubbens mailinglista så att du kan få information om vad som händer. Skicka ett email till: ifskk+subscribe@googlegroups.com 
Klubben arrangerar Riksmästerskapet 2017!
2017-02-01 21:41

Klubben ska ju arrangera RM i Kyokushin 22 april i år i Arena Skövde. Vi kommer ha tre deltävlingar; semi-kontakt, fullkontakt och kata. Detta innebär att vi behöver ha en hel del arbetskraft under själva tävlingen som funktionärer, bemanna en kiosk, införskaffa varor till kiosken, duka mattor före och duka av dem efteråt med mera.  För att detta ska fungera behöver vi medlemmar i föreningen dra vårt strå till stacken och hjälpa till. Ni som vet att ni har möjlighet får gärna höra av er till Ola Palmquist (ola.palmquist@bredband.net) så att vi kan organisera arbetet i förväg.

 

  

Vi försöker också hitta sponsorer som kan stötta tävlingen ekonomiskt.

I Dojon, på bardisken, finns den folder vi tagit fram till tänkbara sponsorer. Ni som har idéer om sponsorer får gärna antingen ta kontakt med den tänkbara sponsorn själva med hjälp av sponsorfoldern, eller tipsa Ola Palmquist (ola.palmquist@bredband.net ) så kommer vi ta kontakten.

  

Med hopp om ett positivt gensvar

 

 

Med vänlig hälsning

 

  

Ola Palmquist

 

Ordf IF SKK.

Errea sportkläder med tryck
2016-09-08 12:45
Osu!

Nu finns en länk med instruktioner i listan till vänster på förstasidan, för de som är intresserade av att köpa våra sportkläder med tryck för både Karate och Tai Chi.

Provstorlekar finns på klubben, men alla beställningar görs via ditt eget konto på Erreas hemsida!

MVH
Kläder med klubbtryck kyokushin/ tai chi
2016-08-21 09:01

Klubbstyrelsen har valt erreasport som leverantör av overaller mm. Klubbstyrelsen har även valt ut vissa produkter från deras sortiment som blir våra klubbkläder, alltså har våra märken. 


Fördelen är att varje medlem kan när som helst handla det han eller hon behöver och klubben behöver inte ha något på lager.


Gå in på www.erreasport.se , skapa nytt konto och välj Skövde Karate.

Fyll i dina uppgifter och därefter handla. 

Vi har provkläder hemma nu (2016-09-04).

Grattis till Alex och Alfons!
2016-02-03 13:03
På lördagen 30/1 -16 så hölls tävlingen Stora Höga Open i Stenungsund. Stort grattis till Alfons som tog 2a plats och Alex som tog 3e plats!

Fler bilder ifrån tävlingen finns att se i vårt Bildgalleri »

Bra jobbat, grabbar!

Osu!
Nyheter från våra grupper