Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Kallelse till höstens fixardag
2018-10-12 16:35
Tidigare år har medlemmarna bjudits in till fixardagarna. Detta har resulterat i att ca 7-10 personer städat, krattat löv, putsat och fejat. Ofta samma 7-10 personer varje år. I längden är det så klart inte önskvärt eller hållbart. Sedan ett år tillbaka kallar styrelsen istället ca 20 individer av klubbens medlemmar till höstens fixardag och med tanke på hur mycket som nu blir gjort och hur fort det går så är det framtidens melodi. 

I höst är fixardagen fastställd till söndagen 18 november kl 1100. Nedanstående  kallade individer kommer, efter att ha närvarat, sedan inte att kallas förrän ansvaret gått "laget runt". Om man har förhinder är det den kallade individens ansvar att kontakta en ersättare som deltar i fixardagen. Vad gäller knattarna så fullgör föräldrarna uppgiften åt sina barn.

Föreningen äger sin lokal. Som medlemmar i föreningen måste vi hjälpas åt att hålla efter den. Alternativet är att köpa de tjänsterna med kraftigt ökade medlemsavgifter som följd. Det vill vi så klart undvika. Alla kallade är hjärtligt välkomna, liksom de som inte kallas men som ändå vill vara med och dra ett strå till stacken. 

Ur Tai Chin:

Aviva Hansson

Mattias Hansson

Åke Sandberg

 

Ur karaten:

Andreas Fogelqvist

Arslan Tursic

George Wiil

Virpi Alajarva

Erik Liikanen

My Liikanen

Barat Ghulami

Ola Palmquist

 

Ur knattekaraten

Noel Allendor

Christian Meller

Adrian Törnqvist

Alvin Abazi

Erik Gol

Theo Zier

Jonathan Östholm

Miski Ibrahim

Nova Ferm grip