Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Kallelse till vårens fixardag lördagen 28 april
2018-03-27 07:18
Tidigare år har medlemmarna bjudits in till fixardagarna. Detta har resulterat i att ca 7-10 personer städat, krattat löv, putsat och fejat. Ofta samma 7-10 personer varje år. I längden är det så klart inte önskvärt eller hållbart. I höstas kallade styrelsen istället 25 individer av klubbens medlemmar till höstens fixardag och med tanke på hur mycket som blev gjort och hur fort det gick så är det framtidens melodi. 

I vår är fixardagen fastställd till lördagen 28 april kl 1000. Lördagsträningen i karate för vuxna kl 1030 den dagen utgår. Nedanstående 25 kallade individer kommer, efter att ha närvarat, sedan inte att kallas förrän ansvaret gått "laget runt". Om man har förhinder är det den kallade individens ansvar att kontakta en ersättare som deltar i fixardagen. Vad gäller knattarna så fullgör föräldrarna uppgiften åt sina barn.

Föreningen äger sin lokal. Som medlemmar i föreningen måste vi hjälpas åt att håla efter den. Alternativet är att köpa de tjänsterna med kraftigt ökade medlemsavgifter som följd. Det vill vi så klart undvika. Alla kallade är hjärtligt välkomna, liksom de som inte kallas men som ändå vill vara med och dra ett strå till stacken.

Ur Tai Chin:
Anna Jäppinen
Johnny Larsson
Åke Sandberg
Anders Persson
Helena Jern

Ur Karaten:
Alex Ahlström
Angela Aljaber
Kimmy Hjalmarsson-Hektor
George Wiil
Ola Palmquist
Samuel Meyner
Olgierd Sitarski
Jonathan Östholm
Josefin Hansson
Bass Witthavaratana

Ur knattekaraten
Sara Magnusson
Kong Tap Nuantang
Alexander Åberg
Agnes Johansson
Jesper Persson
Vidar Isaksson
Erik Gol
Lina Wallgren
Yakub Can
Victor Garcia Härefeldt